Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Metal Earth AT-AT (All Terrain Armored Transports)
Metal Earth AT-AT (All Terrain Armored Transports)Metal Earth AT-AT πλαϊνή πίσω όψηMetal Earth AT-AT πλαϊνή εμπρός όψηMetal Earth AT-AT πλαϊνή όψηΑναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίεςΣυσκευασία για  Metal Earth AT-AT

Metal Earth AT-AT

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560054

16.99
8.49€ σε
2 άτοκες δόσεις

1699 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το AT-AT (All Terrain Armored Transports). Είναι κατασκευασμένο για να μεταφέρει στρατιώτες και ελαφρά οχήματα της Αυτοκρατορίας, σε όλων των ειδών τα εδάφη. Πρωτοεμφανίζεται στην ταινία Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back και έχει ύψος 16 μέτρα. Έχει την εμφάνιση ενός γιγάντιου τετράποδου και διαθέτει μεγάλη δύναμη πυρός αλλά είναι σχετικά αργό σε ταχύτητα και αρκετά δυσκίνητο. Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αναγνωρίσιμα οχήματα του Star Wars.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 6.14 x 5.75 x 5.15 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

MMS252
  • Unisex Unisex
fascinations
61
57
51

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing