Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Metal Earth ελικόπτερο Apache AH-64
Metal Earth ελικόπτερο Apache AH-64Eλικόπτερο Apache AH-64 πλαϊνή πίσω όψηEλικόπτερο Apache AH-64 πλαϊνή εμπρός όψηEλικόπτερο Apache AH-64 επάνω όψηΑναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες

Metal Earth ελικόπτερο Apache AH-64

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560062

13.99

1399 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το αμερικάνικο ελικόπτερο της Boeing, Apache AH-64. Είναι ένα από τα πιο γνωστά ελικόπτερα παγκοσμίως και κατασκευάστηκε το 1984. Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί πάνω από 2.000 μονάδες. Αποτελεί το κύριο επιθετικό ελικόπτερο για πάρα πολλές χώρες στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Εντυπωσιακός είναι ο βαρύς οπλισμός του καθώς και τα προηγμένα συστήματα στόχευσης και πλοήγησης.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 12,2 x 12,2 x 5,5 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

MMS083
  • Unisex Unisex
fascinations
122
122
55
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing