Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Mathmos - Telstar Lava Lamp με σχήμα πυραύλου - Διάφανο / Τιρκουάζ
Mathmos - Telstar Lava Lamp με σχήμα πυραύλου - Διάφανο / ΤιρκουάζMathmos - Telstar Lava Lamp με σχήμα πυραύλου - Διάφανο / Τιρκουάζ σε δωμάτιοMathmos - Telstar Lava Lamp με σχήμα πυραύλου - Διάφανο / Σκούρο Μωβ σε δωμάτιο

Mathmos - Telstar Lava Lamp με σχήμα πυραύλου

ΚΩΔΙΚΟΣ: C03G0090094

100.00
10.00€ σε
10 άτοκες δόσεις

10000 Πόντοι
Εξαντλήθηκε
 

Ο σχεδιασμός του LavaLampTelstar της Mathmosείναι εμπνευσμένος από τον αγώνα για την κατάκτηση του διαστήματος που έγινε ιδιαιτέρως έντονος την δεκαετία του 1960. Η βάση του Telstar με τα χαρακτηριστικά «πόδια» είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο μέσω της τεχνικής της χύτευσης ακριβείας και διαθέτουν ανάγλυφο το λογότυπο της εταιρείας Mathmos, που μαρτυρά την αυθεντικότητα του προϊόντος. 

Όπως και τα υπόλοιπα LavaLamp της εταιρείας, παράγεται στο εργοστάσιο της Mathmos στη Μεγάλη Βρετανία. Το κάθε TelstarLavaLamp κατασκευάζεται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και το ιδιαιτέρως ανθεκτικό γυάλινο μπουκάλι γεμίζεται στο χέρι με την «λάβα» της Mathmos που αποτελεί μοναδική φόρμουλα και της επιτρέπει να διαμορφώνεται σε φανταστικά και πανέμορφα σχέδια ενώ παράλληλα τα χρώματα της είναι πιο φωτεινά και καθαρά.

Οι λάμπες αλογόνου που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά κατασκευασμένες για χρήση στα LavaLamps της Mathmos και κατευθύνουν τον φωτισμό και την θερμότητα προς το μπουκάλι και όχι προς την βάση.

Το κάθε ένα από τα TelstarLavaLamp που παράγονται επιθεωρείται, ελέγχεται και δοκιμάζεται ώστε να πληροί τις προδιαγραφές της Mathmos και να είναι το καλύτερο LavaLamp της αγοράς.   

Το TelstarLavaLamp είναι διαθέσιμο σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Χαρακτηριστικά:

Βάρος: 2 κιλά

Μέγεθος: 500χιλ

Φωτισμός: 240VMax 28WminiGU10 Spot λάμπα αλογόνου

Προσοχή:

Οι λάμπες που χρησιμοποιούνται είναι για αποκλειστική χρήση με τα LavaLamps της Mathmos και δεν είναι κατάλληλες για χρήση σε φωτιστικά σπιτιού.

Τα LavaLamps δεν είναι παιχνίδι. Παρακαλούμε τοποθετήστε τα μακριά από παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών καθώς μπορεί να σπάσουν το μπουκάλι.

Απαιτείται η σύνδεση με πρίζα για την λειτουργία τους.

Διατίθεται με λάμπα ενεργειακής κλάσης D.

TELSTARCTEU
  • Άνω των 14 ετών Άνω των 14 ετών
  • Unisex Unisex
Mathmos
500

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing