Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Ηλιακό φωτιστικό εξωτερικού χώρου σε λειτουργία
Ηλιακό φωτιστικό εξωτερικού χώρου σε λειτουργίαΗλιακό φωτιστικό εξωτερικού χώρουΔιακόπτης ενεργοποίησης ηλιακού φωτιστικούΗλιακά φωτιστικά τοποθετημένα σε σκάλα

Ηλιακό φωτιστικό εξωτερικού χώρου

ΚΩΔΙΚΟΣ: C03G0070296

15.00
7.50€ σε
2 άτοκες δόσεις

1500 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Διακοσμήστε και φωτίστε το κήπο σας με τα ηλιακά φωτιστικά. Εξοικονομήστε ενέργεια καθώς λειτουργούν με την ηλιακή ακτινοβολία, δίχως να μπερδεύεστε με καλώδια και πρίζες.

Βελτιώστε την όψη του σπιτιού σας και προσφέρετε ένα αξιοθαύμαστο οπτικό θέαμα, με τις εκθαμβωτικές μονάδες φωτισμού.

Οι μπαταρίες τους φορτίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το σούρουπο ανάβουν αυτόματα. Αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια μέσω φωτισμού led και γι’ αυτό φωτίζουν περισσότερο από μια συμβατική λάμπα, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο ανθεκτικά με μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης.

Ιδανικά για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε χώρο και ιδιαίτερα χρήσιμα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει παροχή ρεύματος. Είναι αδιάβροχα, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, έτσι ώστε να μην προβληματίζεστε σε περίπτωση βροχής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η συσκευή δρα ως ηλιακός συσσωρευτής μέσω ενός επαναφορτιζόμενου κυττάρου και μετατρέπει το ηλιακό φως σε ενέργεια. Εκτός από το μειωμένο κόστος του λογαριασμού σας, θα προσφέρετε και μια βοήθεια στο περιβάλλον με την επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας. Για να βελτιστοποιήσετε την συσσώρευση του ηλιακού φωτός τοποθετήστε τη μονάδα σε μια θέση όπου θα πέφτει αρκετό φως για διάρκεια τουλάχιστον 6 ωρών. Ιδανικά για βεράντες, κήπους, μονοπάτια και γενικά σκοτεινάσημεία. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑΑ έχει δυνατότητα αντικατάστασης.

Διατάσεις: 100 x 23 x 83 χιλ.

FLB-22775
  • Unisex Unisex
AULOLA(UK)LTD
100
23
83
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing