Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Γυμναστής Δακτύλων Powerball
Γυμναστής Δακτύλων PowerballΈτσι μουσικοί και αθλητές μπορούν να έχουν πάντα μαζί τους και να προθερμάνουν τα χέρια τους ή τα δάκτυλά τουςΟι αθλητές σε σπορ που απαιτούν δυνατά δάκτυλα για σφιχτό πιάσιμο, όπως το τένις, η ορειβασία, το γκολφ, οι πολεμικές τέχνες, θα το λατρέψουν.

Ισομερής Γυμναστής Δακτύλων Powerball

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0400027

7.99

799 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Ο Ισομερής Γυμναστής Δακτύλων της Powerball είναι το κατάλληλο όργανο για οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει τη δύναμη, την ταχύτητα και την επιδεξιότητα των χεριών του. Επίσης είναι ιδανικό για την αποθεραπεία των χεριών ή των δακτύλων από τραυματισμούς.

Το όργανο ασκήσεων της Powerball σας επιτρέπει να εξασκήσετε το κάθε δάκτυλο ξεχωριστά ώστε να επικεντρωθείτε σε όποιο δάκτυλο επιθυμείτε.

Το μικρό του μέγεθος επιτρέπει την μεταφορά μέσα στη τσάντα ή ακόμα και μέσα στη τσέπη ώστε να μπορεί ο χρήστης να το χρησιμοποιήσει οπουδήποτε.

Έτσι μουσικοί και αθλητές μπορούν να έχουν πάντα μαζί τους και να προθερμάνουν τα χέρια τους ή τα δάκτυλά τους πριν από κάποια μουσικό σόου ή άθλημα που θα τα καταπονήσει.

Οι αθλητές σε σπορ που απαιτούν δυνατά δάκτυλα για σφιχτό πιάσιμο, όπως το τένις, η ορειβασία, το γκολφ, οι πολεμικές τέχνες, θα το λατρέψουν.

Αντίστοιχα οι απλοί χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ανά πάσα στιγμή ώστε να επιταχύνουν την αποθεραπεία ή την ενδυνάμωση των χεριών ή των δακτύλων τους.

Για καλύτερα αποτελέσματα η Powerball προτείνει στον χρήστη να πιέζει και να κρατά πατημένα τα κουμπιά για περιόδους των 15, 30 ή 60 δευτερολέπτων (ισομερής αντίσταση) ανάλογα με το πόσο δυνατά είναι τα χέρια ή τα δάκτυλα του καθενός.

FINGPUSH
Powerball
  • Μαύρο Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing