Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Heli Ball ιπτάμενη μπάλα
Heli Ball ιπτάμενη μπάλαHeli Ball κάτω όψηHeli Ball απενεργοποιημένοHeli Ball σε λειτουργίαHeli Ball με φαντασμαγορικό φωτισμό

Heli Ball

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0170178

14.90

1490 Πόντοι
Εξαντλήθηκε
 

Τo Heli Ball είναι μια ιπτάμενη μπάλα-ελικόπτερο η οποία αιωρείται και έχει την τάση διαρκώς να χάνει ύψος. Μόλις όμως πλησιάσει στο έδαφος ή ανιχνεύσει κάποιο αντικείμενο από κάτω της ο κινητήρας ανεβάζει ισχύ δίνοντας της ύψος.
Η συγκεκριμένη ιδιότητα του Heli ball επιτυγχάνεται χάρη σε ένα αισθητήρα υπέρυθρων στο κάτω μέρος της μπάλας ο οποίος έχει την ικανότητα να ανιχνεύει εμπόδια. Μόλις ο αισθητήρας ανιχνεύσει κάποιο εμπόδιο, δίνει την εντολή στον κινητήρα να λειτουργήσει προσωρινά με μεγαλύτερη ισχύ ώστε το Heli Ball να ανυψωθεί και να απομακρυνθεί από το εμπόδιο.
Αυτή η λειτουργία επιτρέπει σε κάποιον να ελέγχει το Heli Ball τοποθετώντας το χέρι του, το πόδι του ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο κάτω από τον αισθητήρα.
Εκτός από τον ενσωματωμένο αισθητήρα το Heli Ball διαθέτει και φωτισμό LED ώστε να είναι ορατό ακόμη και στο σκοτάδι κάνοντας το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.
Για την λειτουργία του Heli Ball δεν απαιτούνται μπαταρίες καθώς φορτίζει μέσω καλωδίου USB, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
Ενδείκνυται για πτήσεις σε εσωτερικούς χώρους και είναι δεδομένο ότι θα καταπλήξει όσους το δουν.
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Heli Ball μέσω του διακόπτη που υπάρχει στο κάτω μέρος. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί On/Off του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης για να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε ή ακόμα και να μειώσετε την ισχύ του Heli Ball, ώστε να διακόψετε την λειτουργία του ευκολότερα.
Χαρακτηριστικά:
Φωτισμός LED
Διακόπτης on/off
Αισθητήρας
Ανώτατο ύψος πτήσεων: 4,5 μέτρα
Περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης USB
Δεν απαιτούνται μπαταρίες για την λειτουργία του.
Διατίθεται πλήρως συναρμολογημένο.

620306
  • Άνω των 6 ετών Άνω των 6 ετών
  • Unisex Unisex
wowstuff
120
50

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing