Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Τροχοί από πολυουρεθάνη με ρουλεμάν ABEC-5
Τροχοί από πολυουρεθάνη με ρουλεμάν ABEC-5Globber Scooter Primo-Navy Blue πλαϊνή όψηΤροχοί από πολυουρεθάνη με ρουλεμάν ABEC-5X-Cross σχεδιασμός πλατφόρμαςΣύστημα Secure Direction Button Lock που κλειδώνει το τιμόνι

Globber Scooter Primo-Navy Blue (422-100)

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0600128

59.99
10.00€ σε
6 άτοκες δόσεις

5999 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Το πατίνι Primo της Globber είναι ένα ιδανικό σκούτερ για παιδιά προσχολικής ηλικίας, από 2 έως 6 ετών. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του GlobberPrimo βοηθά τα παιδιά να μάθουν να ισορροπούν, να πραγματοποιούν ελιγμούς και να φρενάρουν με το πατίνι. Αυτά είναι και τα πρώτα στάδια που είναι απαραίτητο να μάθουν τα παιδιά ώστε να μπορούν να κάνουν πατίνι και να κινούνται με αυτό με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για να μάθουν τα παιδιά να ισορροπούν πάνω στο πατίνι, το Primo διαθέτει το σύστημα SecureDirectionButtonLock που αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα της εταιρείας Globber. Το σύστημα αυτό ενεργοποιείται με ένα κουμπί στο μπροστινό μέρος του σκούτερ. Μόλος πατηθεί το κουμπί, κλειδώνει το τιμόνι ώστε το πατίνι να μπορεί να κινηθεί μόνο ευθεία. Όταν είναι απενεργοποιημένο το πατίνι λειτουργεί όπως και όλα τα υπόλοιπα πατίνια.

Χάρη σε αυτή την λειτουργία το παιδί δεν μπορεί να στρίψει το τιμόνι και είναι αναγκασμένο να κινηθεί σε μια ίσια γραμμή. Έτσι το πατίνι είναι πιο σταθερό, γεγονός που επιτρέπει στο παιδί να μάθει να ελέγχει το βάρος του σώματός του και να ισορροπεί πάνω στο σκούτερ.

Σε αυτό συμβάλλει και η πλατφόρμα του πατινιού καθώς έχει χαμηλό ύψος ώστε να διατηρείται χαμηλά το κέντρο βάρους του αναβάτη. Ο σχεδιασμός της πλατφόρμας X-Cross, πάνω στην οποία στηρίζονται τα πόδια του αναβάτη έχει μεγάλο πλάτος, είναι επενδυμένη με αντιολισθητικό υλικό και είναι ενισχυμένη με ατσάλι ώστε να είναι πιο ανθεκτική και να αντέχει μεγάλο βάρος (έως 50 κιλά).

Παράλληλα το παιδί μαθαίνει με μεγαλύτερη ευκολία πώς να χρησιμοποιεί το φρένο του πατινιού ώστε να σταματά όταν χρειάζεται ή όταν το επιθυμεί.

Το μεγάλο σε μήκος φρένο του Primo, που καλύπτει όλο το πίσω τροχό, επιτρέπει το πιο άμεσο, πιο σταθερό και συνεπώς πιο αξιόπιστο φρενάρισμα.

Μόλις το παιδί μάθει πώς να ισορροπεί και να ελέγχει το πατίνι μπορεί να απενεργοποιήσει το SecureDirectionButtonLock που θα του δώσει την δυνατότητα να στρίβει το τιμόνι ώστε να μάθει να πραγματοποιεί ελιγμούς και να στρίβει με το πατίνι. Κατά την διάρκεια των ελιγμών οι μπροστινές ρόδες παίρνουν κλίση βοηθώντας στην ταχύτερη αλλαγή κατεύθυνσης με την χρήση του βάρους του σώματος.

Οι τροχοί του πατινιού είναι κατασκευασμένοι από πολυουρεθάνη υψηλής ανάκαμψης και διαθέτουν ρουλεμάν τύπου ABEC-5 ενώ οι χειρολαβές του τιμονιού είναι επενδυμένες με αντιολισθητικό υλικό.

Το ύψος του τιμονιού μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις, από 67 έως 79 εκατοστά, ώστε να προσαρμόζεται καθώς ψηλώνει το παιδί, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να αφαιρεθεί για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. 

Χαρακτηριστικά:

Άνετες χειρολαβές τιμονιού με αντιολισθητικό υλικό

Τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος σε τρεις διαφορετικές θέσεις (από 67 έως 79 εκατοστά), ώστε να προσαρμόζεται καθώς μεγαλώνει το παιδί.

Σύστημα SecureDirectionButtonLock που κλειδώνει το τιμόνι για να κινείται το σκούτερ σε ευθεία γραμμή.

Σύστημα που επιτρέπει στους τροχούς να παίρνουν κλίση καθώς στρίβει το σκούτερ για ευκολότερους και γρηγορότερους ελιγμούς.

Χαμηλό ύψος πλατφόρμας για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Ενισχυμένη με ατσάλι πλατφόρμα για μέγιστο βάρος αναβάτη έως 50 κιλά

X-Cross σχεδιασμός πλατφόρμας

Τροχοί από πολυουρεθάνη με ρουλεμάν ABEC-5

Μεγάλο φρένο για τον πίσω τροχό για γρηγορότερο και πιο ελεγχόμενο φρενάρισμα

Κατάλληλο για ηλικίες από 2 έως 6 ετών

Δυνατότητα αποσυναρμολόγησης: με το πάτημα ενός κουμπιού το τιμόνι αφαιρείται για εύκολη αποθήκευση ή μεταφορά.

422-100
  • Unisex Unisex
Globber
686
127
635
3000
  • Ασημί Ασημί
  • Μπλε Μπλε

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing