Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Μεγάλη γλάστρα Νεραϊδόκηπος
Μεγάλη γλάστρα ΝεραϊδόκηποςΗ συσκευασία περιλαμβάνει εκτός από το σπίτι, την Lily, τον βάτραχό της, ανεμόμυλο και διάφορα άλλα μικροσκοπικά οικιακά είδη της νεράιδας.Ελάτε πιο κοντά στη φύση και παρατηρείστε τις δημιουργίες σας μέσα στην γλάστρα να ανθίζουνένα εκπληκτικό δώρο που συνδυάζει την φαντασία  και την δημιουργική απασχόλησηΟ βάτραχός της νεράιδας LilyΌλες οι φιγούρες είναι βαμμένες με οικολογικές μπογιές στο χέρι και κατασκευασμένες από ποιοτικά με τοξικά υλικά.

Μεγάλη γλάστρα Νεραϊδόκηπος και Νεράιδα Lily

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0690001

29.00
9.67€ σε
3 άτοκες δόσεις

2900 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Η νεράιδα Lily και ο βάτραχός της θα κατοικούν μέσα στο νεραϊδόκηπο που θα τους δημιουργήσετε. Σπείρτε τους σπόρους που σας προσφέρουμε για να καλλιεργήσετε γρασίδι στην οροφή του νεραϊδόσπιτου!! Μπορείτε ακόμη να φυτέψετε λουλούδια της επιλογής σας.  Η νεράιδα έχει την δική της κούνια, τραπέζι, σκαμνί για να κάθεται ο βάτραχός της και ένα πανέμορφο σετ τσαγιού για να πίνει τσάι με τις φίλες της. Ιδανική για μέσα ή έξω απότο σπίτι. Η συσκευασία περιλαμβάνει εκτός από το σπίτι, την Lily, τον βάτραχό της, ανεμόμυλο και διάφορα άλλα μικροσκοπικά οικιακά είδη της νεράιδας.

Η γλάστρα είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε όταν ποτίζουμε το φυτό μας το σπίτι της νεράιδας μένει απόλυτα στεγανό και καθαρό.

Όλες οι φιγούρες είναι βαμμένες με οικολογικές μπογιές στο χέρι και κατασκευασμένες από ποιοτικά με τοξικά υλικά.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 4 ετών.

FG003
  • Άνω των 4 ετών Άνω των 4 ετών
  • Unisex Unisex
Ναι
My Fairy Garden
265
265
220

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing