Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Flybar Master Pogo μπλε και λευκό χρώμα
Flybar Master Pogo μπλε και λευκό χρώμαΔιαθέτει μεταλλικό σκελετό με επικάλυψη από αφρώδες και αντιολισθητικές χειρολαβές'Ενα ανθεκτικό παιχνίδι που θα διασκεδάσει όσους το χρησιμοποιήσουνΔιατίθεται πλήρως συναρμολογημένο, ώστε να είναι έτοιμο για χρήση μόλις ανοίξετε την συσκευασία του

Flybar Master Pogo Μπλε / Λευκό

*****

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0130092

79.00
9.88€ σε
8 άτοκες δόσεις

7900 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα Pogo Sticks της Flybar, της αμερικάνικης εταιρείας που ίδρυσε ο εφευρέτης των Pogo Sticks, είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ελλάδα.
Η σειρά Pogo Sticks Classic δίνει ώθηση στην κίνηση σας. Η συγκεκριμένη σειρά χρησιμοποιεί τον κλασικό μηχανισμό αναπήδησης των Pogo Stick και τον συνδυάζει με τον σύγχρονο τρόπο κατασκευής τους, ώστε να δημιουργήσει ένα ανθεκτικό παιχνίδι το οποίο θα διασκεδάσει όσους το χρησιμοποιήσουν.
Το Flybar Master Pogo  αποτελεί το ιδανικό μοντέλο για όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τα pogo stick. Προσφέρει συναρπαστική διασκέδαση σε όλα τα παιδιά άνω των 9 ετών.
Διαθέτει μεταλλικό σκελετό με επικάλυψη από αφρώδες υλικό ο οποίος μπορεί με ασφάλεια να σηκώσει βάρη από 36 έως 72 κιλά. Διαθέτει αντιολισθητικά πατάκια για τα πόδια, χειρολαβές και λαστιχένια άκρη. Είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και διατίθεται πλήρως συναρμολογημένο, ώστε να είναι έτοιμο για χρήση μόλις ανοίξετε την συσκευασία του.

Χαρακτηριστικά:

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 9 ετών.
Βάρος: 36 έως 72 κιλά.
Διαθέτει μεταλλικό σκελετό με επικάλυψη από αφρώδες υλικό.
Διαθέτει αντιολισθητικά πατάκια.
Διαθέτει χειρολαβές με επικάλυψη από αφρώδες υλικό.
Διατίθεται συναρμολογημένο

  • Unisex Unisex
Flybar
1067
300
640
4000

*****

Το Pogo Stick αυτό είναι ιδιαίτερα ποιοτικό. Γερή κατασκευή και όμορφη σχεδίαση. Επίσης, η εξυπηρέτηση από το e-gadgets.gr ήταν άμεση. Όλα λειτούργησαν γρήγορα και σωστά.

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing