Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Fidget Spinner Glitter - Ροζ
Fidget Spinner Glitter - ΡοζFidget Spinner Glitter

Fidget Spinner Glitter - Plastic ABS - 3min.

5.00

500 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα Fidget Spinner, η παγκόσμια μανία, που έχει συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, υπόσχεται να μειώσει το άγχος της καθημερινότητας, να σας διασκεδάσει αλλά και να σας χαλαρώσει.

Κρατήστε την βάση του με τον αντίχειρα και το δείκτη του χεριού σας, περιστρέψτε το με το άλλο σας χέρι και σύντομα θα γίνει η προέκταση του χεριού σας. Θα κρατήσει απασχολημένα τα χέρια σας και το μυαλό σας και θα σας απορροφήσει με το εφέ που δημιουργεί χάρη στη κίνηση του, που μοιάζει με αυτή του έλικα.

Τα fidget spinner χρησιμοποιούνται από δασκάλους για παιδιά με ειδικές ανάγκες και έχουν κατευναστικές ιδιότητες για όλους όσους πάσχουν από αυτισμό καθώς και όσων υποφέρουν από HDD ή ADHD.

Υπάρχουν πολλά μοντέλα fidget spinner και σε διάφορες ποιότητες. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες είναι αυτοί του βάρους και του μεγέθους του fidget spinner αλλά και η ποιότητα και το μέγεθος του ρουλεμάν που χρησιμοποιείται για να το κινεί.

Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν και την διάρκεια της κίνησης του fidget spinner.

Το μοντέλο Fidget Spinner Glitterείναι κατασκευασμένο από πλαστικό και έχει βάρος 50 γραμμαρίων. Έχει διάμετρο 7 εκατοστών και πάχος 12 χιλιοστών, μπορεί να περιστρέφεται από 2-4 λεπτά, διαθέτει μεταλλικά ρουλεμάν με ιδική σχεδίαση ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί είτε με μεταλλικό είτε με κεραμικό ρουλεμάν για περισσότερη ώρα περιστροφής   

Κατά την  περιστροφή του πολύχρωμα LEDανάβουν και στις τρεις πλευρές του Spinner χαρίζοντας σας ένα εντυπωσιακό θέαμα.  

 Χαρακτηριστικά

Διάμετρος: 7 cm

Bάρος: 50gr

Χρόνος αυτόματης περιστροφής:120 έως 240 δευτερόλεπτα

Υλικό κατασκευής: Πλαστικό ABS, Μεταλλικά Ρουλεμάν

Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και άνω.

035108
  • Άνω των 3 ετών Άνω των 3 ετών
  • Unisex Unisex
extreme spinner

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing