Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Fat Brain Toys Tobbly Wobbly
Fat Brain Toys Tobbly WobblyΕκπαιδευτικό παιχνίδι Tobbly WobblyTobbly Wobbly με 12 βεντούζες και επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλληταΠαιδί παίζει με το Tobbly Wobbly

Fat Brain Toys Tobbly Wobbly

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0620018

24.95
12.47€ σε
2 άτοκες δόσεις

2495 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Συστήστε στα παιδιά σας τον Tobbly και σύντομα θα γίνει ένας από τους αγαπημένους τους φίλους.

Ο Tobbly είναι ένας αστείος ταλαντευόμενος χαρακτήρας τον οποίο τα παιδιά μπορούν να τον διακοσμήσουν και να τον τροποποιήσουν όπως τους αρέσει.

Αρχικά θα πρέπει να ανοίξουν την βάση του και να αφαιρέσουν από μέσα τα 14 πολύχρωμα κομμάτια, τα οποία θα πρέπει να κολλήσουν πάνω στην εξωτερική επιφάνεια του νέου τους φίλου.

Στα κομμάτια αυτά περιλαμβάνονται μερικές από τις γνωστές βεντούζες Squigz και SquigzBenders οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν στον Tobbly τα πόδια, τα χέρια, την μύτη του ή ακόμα και τα μαλλιά του δίνοντας του ένα ξεχωριστό χαρακτήρα και στιλ που ταιριάζει με την φαντασία και τις προτιμήσεις του παιδιού.

 

Επιπλέον μέσα στη βάση του Tobbly, τα παιδιά θα βρουν επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα για να δώσουν στον νέο τους φίλο την γκριμάτσα και το ύφος που θέλουν.

Η βάση του Tobbly είναι σχεδιασμένη και ζυγισμένη έτσι ώστε να τον βοηθάει να στέκεται πάντα όρθιος. Έτσι ακόμα και αν σκουντήσουν τον Tobbly αυτός αρχικά θα ταλαντευθεί και έπειτα θα επανέλθει και θα σταθεροποιηθεί στην αρχική του όρθια θέση. 

 

Tobbly ένας σφαιρικός, ταλαντευόμενος φίλος των παιδιών που μπορεί να εξατομικευτεί σύμφωνα με τα γούστα τους.

Ενθαρρύνει την φαντασία στο παιχνίδι, τις δεξιότητες σχεδιασμού, τις λεπτές κινητικές δεξιότητες.

Ο Tobbly έχει ύψος 21,60 εκατοστών και πλάτος 12,7 εκατοστών.

Το σχήμα του είναι ωοειδές.

Η ζυγισμένη βάση του, του επιτρέπει να ταλαντεύεται και έπειτα να ισορροπεί σε όρθια θέση ενώ παράλληλα αυτή η κίνηση διασκεδάζει τα παιδιά.

Το εσωτερικό του Tobbly χρησιμεύει και ως αποθηκευτικός χώρος των αγαπημένων παιχνιδιών του παιδιού. Η βάση του Tobbly ξεβιδώνει και χωρίζεται από το πάνω μέρος. 

Ιδανικός για παρέα του παιδιού σε ταξίδια με αυτοκίνητο και άλλα μέσα καθώς θα το διασκεδάζει ενώ παράλληλα μπορεί να μεταφέρει τα παιχνίδια του.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τον Tobbly, 12 βεντούζες Squigz για την δημιουργία του Tobbly καθώς και τα επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα.

 

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.

Προσοχή: Καθώς το προϊόν διαθέτει μικρά μέρη υπάρχει κίνδυνος κατάποσης και πνιγμού. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών.  

FA124
  • Unisex Unisex
Ναι
Fat Brain Toy
216
127

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing