Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Fat Brain Toys - DripDrip - Παιχνίδι για το μπάνιο
Fat Brain Toys - DripDrip - Παιχνίδι για το μπάνιοFat Brain Toys - DripDrip - Παιχνίδι για το μπάνιο - Παιδί παίζει με το DripDripFat Brain Toys - DripDrip - Παιχνίδι για το μπάνιο - Παιδί παίζει με το DripDrip σε μπανιέραFat Brain Toys - DripDrip - Παιχνίδι για το μπάνιο - Παιδί παίζει με το DripDrip σε μπανιέρα - 1Fat Brain Toys - DripDrip - Παιχνίδι για το μπάνιο - Παιδί παίζει με το DripDrip σε μπανιέρα - 2Fat Brain Toys - DripDrip - Παιχνίδι για το μπάνιο - Παιδί παίζει με το DripDrip σε μπανιέρα - 3Fat Brain Toys - DripDrip - Παιχνίδι για το μπάνιο - Σε μπανιέρα

Fat Brain Toys - DripDrip - Παιχνίδι για το μπάνιο

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0620020

24.95
12.47€ σε
2 άτοκες δόσεις

2495 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Μετατρέψτε την μπανιέρα σε εργαστήρι υδροδυναμικής και κάντε το μπάνιο του παιδιού σας μια διασκεδαστική εμπειρία με το DripDrip της FatBrainToys.

Ξεκινήστε τοποθετώντας τις τέσσερεις βεντούζες με τις στρογγυλές βάσεις, την μια πάνω από την άλλη, στο τοίχο της μπανιέρας. Έπειτα τοποθετήστε τα τρία δοχεία νερού και την προπέλα μέσα στις βάσεις σε όποια σειρά θέλετε.

Τέλος προσκαλέστε το παιδί σας να ρίξει νερό μέσα στα δοχεία ώστε να δει τι θα συμβεί.

Το ένα δοχείο αδειάζει το νερό σε μορφή ήπιας βροχής. Το άλλο δοχείο επιταχύνει την πτώση του νερού δημιουργώντας μεγάλες ψιχάλες ενώ το τρίτο παράγει μια συνεχή ροή νερού, η οποία πέφτοντας πάνω στα πτερύγια της προπέλας την κάνει να κινείται γοργά.

Παρακινήστε το παιδί σας να αλλάξτε την διάταξη των δοχείων, να πειραματιστεί και να ανακαλύψει πως το κάθε δοχείο επηρεάζει την ταχύτητα της ροής του νερού.

Εναλλακτικά το παιδί μπορεί να παίξει και με το κάθε δοχείο ξεχωριστά, γεμίζοντας το με νερό και παρατηρώντας την ροή του.

Χάρη στο DripDripοι μικροί μας φίλοι γίνονται επιστημονικοί ερευνητές και διασκεδάζουν ενώ κάνουν το μπάνιο τους.

Η βάση του DripDripείναι κατασκευασμένη με food-gradeσιλικόνη η οποία είναι απολύτως ασφαλής για τα παιδιά ενώ το πάνω μέρος είναι από υψηλής ποιότητας πλαστικό (ασφαλές για χρήση πλυντήριο πιάτων).

 

Fat Brain Toys DripDrip Παιχνίδι για το μπάνιο

Σετ από 3 δοχεία με διαφορετικές εξόδους για το νερό και μια προπέλα που περιστρέφεται όταν πέφτει το νερό πάνω στα πτερύγια της.

Παιχνίδι που ενθαρρύνει την αισθητική εξερεύνηση, την μάθηση μέσω της παρατήρησης αιτίας και αποτελέσματος, τον πειραματισμό αλλά και τις οπτικοχωρικές δεξιότητες.

Βοηθάει τα παιδιά να διασκεδάσουν κατά την διάρκεια του καθημερινού μπάνιου και να γίνουν επιστημονικοί ερευνητές.

Η νερό χύνεται από το κάθε δοχείο με διαφορετική ταχύτητα.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ειδικές βάσεις-δακτυλίδια με ισχυρές βεντούζες για να στηρίζονται στα τοιχώματα της μπανιέρας.

Τα δοχεία τοποθετούνται μέσα στις βάσεις.

Το κάτω μέρος όλων των δοχείων είναι κατασκευασμένο από food-gradeσιλικόνη που διασκεδάζει το απτικό σύστημα των παιδιών.

Το πάνω μέρος των δοχείων είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABSυψηλής ποιότητας.

Το μέγεθος των δοχείων είναι περίπου 9.5 x 9.5 x 9 εκατοστά

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 3 ετών

 

FA143-1
  • Άνω των 3 ετών Άνω των 3 ετών
  • Αγόρι Αγόρι
  • Κορίτσι Κορίτσι
Fat Brain Toy
108
108
261
226

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing