Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Fat Brain Toys - Crankity Παζλ σπαζοκεφαλιά
Fat Brain Toys - Crankity Παζλ σπαζοκεφαλιάFat Brain Toys - Crankity Παζλ σπαζοκεφαλιά με κάρτα δυσκολίας HardFat Brain Toys - Crankity Παζλ σπαζοκεφαλιά - Παιδιά παίζουν με το CrankityFat Brain Toys - Crankity Παζλ σπαζοκεφαλιά με κάρτα δυσκολίας Extra HardFat Brain Toys - Crankity Παζλ σπαζοκεφαλιά με κάρτα δυσκολίας Extra Hard - ΛυμένοFat Brain Toys - Crankity Παζλ σπαζοκεφαλιά - Περιεχόμενα ΣυσκευασίαςFat Brain Toys - Crankity Παζλ σπαζοκεφαλιά - Συσκευασία

Fat Brain Toys - Crankity - επιτραπέζιο Σπαζοκεφαλιά

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0620019

19.95
9.97€ σε
2 άτοκες δόσεις

1995 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Ακονίστε το μυαλό με το Crankity της Fat Brain Toys.

Ο σκοπός είναι απλός: Τοποθετήστε στη σωστή θέση όλα τα κομμάτια-γρανάζια που σας υποδεικνύει το κάθε ένα από τα 40 παζλ του Crankity, ώστε να συμπληρώσετε το παζλ από την αρχή ως το τέλος και να ενωθούν όλα τα γρανάζια μεταξύ τους.

Ξεκινήστε επιλέγοντας το παζλ που επιθυμείτε να λύσετε (μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 βαθμούς δυσκολίας).  

Έπειτα τοποθετήστε την κάρτα κάτω από την διάφανη επιφάνεια του παζλ. Όλες οι κάρτες υποδεικνύουν την θέση που θα πρέπει να τοποθετηθούν το πρώτο (κόκκινο γρανάζι) και το τελευταίο (κίτρινο γρανάζι) κομμάτι ενώ κάποιες κάρτες σας δίνουν επιπλέον στοιχεία υποδεικνύοντας σας την θέση κάποιων ακόμα κομματιών. Επίσης η κάρτα σας υποδεικνύει τον αριθμό και τον τύπο των κομματιών που απαιτούνται για να λυθεί το παζλ. Ξεχωρίστε αυτά τα κομμάτια από τα υπόλοιπα και ξεκινήστε να λύνετε το παζλ. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα κομμάτια που υποδεικνύει το κάθε παζλ και να τα ενώσετε μεταξύ τους ώστε να δημιουργηθεί ένας ολοκληρωμένος μηχανισμός. Μόλις λύσετε το παζλ, επιβεβαιώστε ότι το λύσατε σωστά γυρίζοντας τον μοχλό που βρίσκεται πάνω στο κίτρινο γρανάζι. Αν περιστρέφονται όλα τα γρανάζια που βρίσκονται πάνω στην επιφάνεια του παζλ τότε θα ξέρετε ότι το λύσατε σωστά και μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο. Αν όχι τότε εξετάστε τα γρανάζια και αναθεωρήστε τις θέσεις τους, ώστε να δημιουργηθεί σωστά ο μηχανισμός.

Το πάζλ είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών, όμως θα τα παζλ στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας θα προβληματίσουν ακόμα και τους μεγάλους.

Είναι ιδανικό για να κρατάει απασχολημένα τα παιδιά κατά την διάρκεια ταξιδιών.

Ακονίζει το μυαλό.

Ενθαρρύνει την αυτοσυγκέντρωση, την επίλυση προβλημάτων και την κριτική σκέψη.

Το κάθε παζλ έχει διαφορετικούς τρόπους επίλυσης.

Η λύση κάποιου παζλ μπορεί να απαιτεί κάποια από τα γρανάζια να είναι εκτός του περιθωρίου της επιφάνειας του Crankity. Όμως όλα τα γρανάζια θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί μέσα στις οπές τις επιφάνειας.

40 παζλ τεσσάρων διαφορετικών επιπέδων (Easy, Medium, Hard, Extra-Hard).

Η συσκευασία περιλαμβάνει 15 γρανάζια, επιφάνεια παζλ, 40 διαφορετικά παζλ, σακούλα αποθήκευσης.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών. 

 

FA140-1
  • Unisex Unisex
Fat Brain Toy
230
185
40
680
  • Πολύχρωμο Πολύχρωμο

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing