Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
το πριγκιπικό ξενοδοχείο για κορίτσια κατασκευάζεται με τουβλάκια Ausini
το πριγκιπικό ξενοδοχείο για κορίτσια κατασκευάζεται με τουβλάκια AusiniΣτη συσκευασία περιλαμβάνονται 4 φιγούρεςΣυσκευασία για Σετ Παιχνιδιού με Τουβλάκια Ξενοδοχείο για Πριγκίπισσες

Ausini - 24803 - Σετ Παιχνιδιού με Τουβλάκια Ξενοδοχείο για Πριγκίπισσες

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02GO220053

29.90
9.97€ σε
3 άτοκες δόσεις

2990 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Φανταστικό σετ παιχνιδιού, το πριγκιπικό ξενοδοχείο για κορίτσια κατασκευάζεται με τουβλάκια Ausini. Αποτελείται από 523 κομμάτια τα οποία τα παιδιά πρέπει να ενώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες για να κατασκευάσουν το πανέμορφο ξενοδοχείο της Νεραϊδοχώρας. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 4 φιγούρες και άλλα προσεγμένα αξεσουάρ ενώ χάρη στις λεπτομερείς οδηγίες που διαθέτει θα μπορέσουν εύκολα τα κορίτσια μας να το κατασκευάσουν. Το παιχνίδι αυτό βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν την φαντασία τους, την νοητική σκέψη, την κινητική δεξιότητα αλλά και τις δυνατότητες αφήγησης.

Όλα τα παιχνίδια της Ausini είναι συμβατά και με παιχνίδια κατασκευής/ τουβλάκια από άλλες εταιρείες (LEGO, Sluban, Bela) και αυτό είναι που τα κάνει περισσότερο διασκεδαστικά και μοναδικά.

Είναι δεδομένο ότι τέτοια παιχνίδια κερδίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών για πολλές ώρες. Εκτός από τα παιδιά, θα τα λατρέψουν και οι γονείς, ενώ θα βοηθήσουν στην αλληλεπίδραση του παιδιού με τον γονέα για την δημιουργία απίθανων κατασκευών.

Μια ιδανική εναλλακτική στα ακριβά παιχνίδια κατασκευής με τουβλάκια.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 6 ετών.

Ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά μέρη και ενδέχεται να προκαλέσει πνιγμό.

42842
  • Άνω των 6 ετών Άνω των 6 ετών
  • Κορίτσι Κορίτσι
  • 523  Κομμάτια 523 Κομμάτια
Ausini

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing