Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Diabolo με LED φωτάκια
Diabolo με LED φωτάκιαDiabolo με LED φωτάκια αναμμέναΣυσκευασία για Diabolo με LED φωτάκια

Diabolo με LED φωτάκια

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0130156

27.00
9.00€ σε
3 άτοκες δόσεις

2700 Πόντοι
Εξαντλήθηκε
 

Το Diabolo είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στο yo-yo και έχει τις ρίζες του στη Κίνα. Είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που έγινε γνωστό στο ευρύτερο κοινό από τους ζογκλέρ των τσίρκων.

Το LED Diabolo είναι ένα φωτιζόμενο diabolo το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο την ημέρα ως ένα κανονικό diabolo όσο και την νύχτα καθώς διαθέτει τρία διαφορετικών χρωμάτων φωτάκια LED σε κάθε του πλευρά.

Χάρη στο μεσαίο του μέγεθος (112 χιλιοστά) και στο βάρος του (298 γραμ.) είναι ιδανικό για άπειρους αλλά και πεπειραμένους «ζογκλέρ». Τα φωτάκια LED επιτρέπουν την χρήση του ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι προσφέροντας ακόμα πιο εντυπωσιακό θέαμα. Τα φώτα LED έχουν τρία χρώματα, μπλε, κόκκινο και πράσινο αλλά και τρεις διαφορετικές λειτουργίες. Μπορούν να είναι διαρκώς αναμμένα, να αλλάζουν χρώμα αλλά και να αναβοσβήνουν.

Το Diabolo είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη, ώστε να είναι πιο ανθεκτικό αλλά και για να προστατεύονται τα φώτα LED.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται τα στικάκια, τα οποία έχουν μαλακές λαβές για να μην κουράζουν τον χρήστη, οι τέσσερεις μπαταρίες τύπου CR2032 για τα LED του diabolo αλλά και ένα CD με λεπτομερείς οδηγίες που καθοδηγεί τον χρήστη να μάθει να παίζει αλλά και να κάνει κόλπα με το Diabolo.

701000
Invento

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing