Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Contour Flex Strap Mount
Contour Flex Strap MountContour Flex Strap Mount 2Contour Flex Strap Mount σε σκελετό ποδηλάτουContour Flex Strap Mount σε σχάρα αυτοκινήτουContour Flex Strap Mount σε σωλήνα σκάφους

Contour Flex Strap Mount

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0040121

32.00
10.67€ σε
3 άτοκες δόσεις

3200 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Το Flex Strap της Contour είναι μία βάση για τις κάμερες Contour. Αποτελείται από έναν προσαρμόσιμο ιμάντα που ενώνεται με μία περιστρεφόμενη βάση στήριξης πάνω στην οποία τοποθετείται με ασφάλεια η κάμερα σας. Η βάση Flex Strap είναι μία από τις πιο ευέλικτες βάσεις της εταιρείας Contour καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία σε όλα σχεδόν τα σπορ. Οι δύο ιμάντες που περιλαμβάνονται στην συσκευασία έχουν διαφορετικό μήκος και το μέγεθός τους προσαρμόζεται ανάλογα με το σημείο που θέλετε να τοποθετήσετε την κάμερα. Έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα σας στο σκελετό του ποδηλάτου σας, στις μπάρες φόρτωσης του αυτοκινήτου σας ή όπου αλλού φανταστείτε ώστε να πετύχετε την τέλεια γωνία λήψης που θα κάνει την εγγραφή σας μοναδική. Ο μόνος περιορισμός είναι να μπορεί ο ιμάντας της βάσης να τυλιχθεί γύρω από την επιφάνεια και να ασφαλίσει. Επιπλέον η βάση Flex Strap είναι κατασκευασμένη από μαλακό υλικό το οποίο δεν φθείρει την επιφάνεια πάνω στην οποία τοποθετείται.

Χαρακτηριστικά:
- Κατάλληλο για μπάρες μεγέθους από 20χιλ. έως 70χιλ. 
- Διατίθεται με δύο ιμάντες διαφορετικού μήκους ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα σε επιφάνειες με διαφορετικά μεγέθη. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
- 1 Περιστρεφόμενη Βάση Στήριξης
- 1 Ιμάντας 9’’ (περίπου 23 εκατοστά)
- 1 Ιμάντας 5.25’’(περίπου 13,5 εκατοστά) για μπάρες με μικρότερη διάμετρο

  • Άνδρας Άνδρας
  • Γυναίκα Γυναίκα
Contour
www.contour.com
150
160
40
88
  • Μαύρο Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing