Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Μαγικό παιχνίδι Bright BugZ Evolution
Μαγικό παιχνίδι Bright BugZ EvolutionΗ μαγική σπίθα πετάγεται από χέρι σε χέριΤο πακέτο Bright Bugz Evolution περιλαμβάνει δυο σετ Bright BugZ σε διαφορετικά χρώματα.Η μαγεία συνεχίζεται και με την βοήθεια του smartphone σας.

Μαγικό παιχνίδι Bright BugZ

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0190362

9.99

999 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Το πιο εντυπωσιακό μαγικό παιχνίδι έχει όνομα και είναι το Bright BugZ

Όπως η καθαρή μαγεία έτσι και το BrightBugzEvolution  στα χέρια σας, έχει απεριόριστες ευκαιρίες να δημιουργήσει απίστευτες ψευδαισθήσεις για να καταπλήξει όλους τους φίλους και την οικογένειά σας!
Είναι εύκολο στη χρήση και μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε μαγικά τεχνάσματα ακριβώς με το που το βγάλετε από το κουτί του. Η μαγική σπίθα πετάγεται από χέρι σε χέρι, μέσα από το αυτί σας η ακόμα και μέσα από το τηλέφωνο σας καθώς η μαγεία συνεχίζεται και με την βοήθεια του
smartphone σας.

Το πακέτο BrightBugzEvolution διαθέτει ακόμα μια ειδικά σχεδιασμένη πυραμίδα Holobeam που μετατρέπει τη συσκευή σας σε κινούμενο ολόγραμμα.
Αυτό το μαγικό σετ
BrightBugzEvolution είναι το τέλειο δώρο για κάθε παιδί, τα βοηθά στην ανάπτυξη, στον συντονισμό των χεριών και των ματιών ενώ παράλληλα βελτιώνει  τις δεξιότητες παρουσίασης οικοδομώντας την εμπιστοσύνη καθώς παίζουν!

Το πακέτο BrightBugzEvolution περιλαμβάνει δυο σετ Bright BugZ σε διαφορετικά χρώματα.

Δείτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες

 

55050
  • Άνω των 8 ετών Άνω των 8 ετών
  • Unisex Unisex
BRIGHT BUGZ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing