Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Φανταστικό σετ παιχνιδιού περιπέτεια στη πισίνα με τουβλάκια Ausini
Φανταστικό σετ παιχνιδιού περιπέτεια στη πισίνα με τουβλάκια AusiniΣυσκευασία για Σετ Παιχνιδιού με Τουβλάκια Περιπέτεια στη Πισίνα

Ausini - 24812 - Σετ Παιχνιδιού με Τουβλάκια Περιπέτεια στη Πισίνα

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02GO220052

29.90
9.97€ σε
3 άτοκες δόσεις

2990 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Φανταστικό σετ παιχνιδιού περιπέτεια στη πισίνα με τουβλάκια Ausini για κορίτσια. Αποτελείται από 485 κομμάτια τα οποία τα παιδιά πρέπει να ενώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες για να κατασκευάσουν τον πολύχρωμο χώρο της πισίνας. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 4 φιγούρες και άλλα αξεσουάρ που ενθουσιάζουν τα κορίτσια μας. Χάρη στις λεπτομερείς οδηγίες που διαθέτει θα μπορέσουν εύκολα να κατασκευάσουν τον χώρο της πισίνας. Το παιχνίδι αυτό βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν την φαντασία τους, την νοητική σκέψη, την κινητική δεξιότητα αλλά και τις δυνατότητες αφήγησης.

Όλα τα παιχνίδια της Ausini είναι συμβατά και με παιχνίδια κατασκευής/ τουβλάκια από άλλες εταιρείες( LEGO, Sluban, Bela) και αυτό είναι που τα κάνει περισσότερο διασκεδαστικά και μοναδικά.

Είναι δεδομένο ότι τέτοια παιχνίδια κερδίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών για πολλές ώρες. Εκτός από τα παιδιά, θα τα λατρέψουν και οι γονείς, ενώ θα βοηθήσουν στην αλληλεπίδραση του παιδιού με τον γονέα για την δημιουργία απίθανων κατασκευών.

Μια ιδανική εναλλακτική στα ακριβά παιχνίδια κατασκευής με τουβλάκια.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 6 ετών.

Ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά μέρη και ενδέχεται να προκαλέσει πνιγμό.

42841
  • Άνω των 6 ετών Άνω των 6 ετών
  • Κορίτσι Κορίτσι
Ausini
Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing