Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Αργαλειός Rainbow Loom
Αργαλειός Rainbow LoomRainbow Loom Βραχιόλια σε Ασπρόμαυρη ΦωτογραφίαRainbow Loom Πολύχρωμα  Βραχιόλια

Αργαλειός Rainbow Loom

****

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0190093

14.90

1490 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο των Rainbow Loom!! Εδώ θα περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης, θα φτιάξετε πανέμορφα βραχιολάκια από λάστιχο και πολλά άλλα!

Η νέα αυτή τρέλα έρχεται από την Αμερική. Το Rainbow Loom είναι ένα κιτ για παιδιά. Με αυτό θα δημιουργούν πολύχρωμα, ελαστικά βραχιολάκια, δαχτυλίδια, κολιέ, κοκαλάκια και μπρελόκ με απίστευτα σχέδια, αφήνοντας την φαντασία τους ελεύθερη.

Το παιχνίδι αυτό βοηθάει τα παιδιά να αναπτυχθούν συναισθηματικά καθώς διδάσκονται σημαντικές δεξιότητες όπως η εστίαση σε μια εργασία, ενώ οι επιλογές τους σχετικά με τους συνδυασμών χρωμάτων και σχεδίων αυξάνει τη δημιουργικότητά τους. Επίσης ψάχνοντας στο διαδίκτυο για νέα πιο πολύπλοκα σχέδια μαθαίνουν να συλλέγουν πληροφορίες από τον ψηφιακό κόσμο τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν στην πραγματική ζωή, μαθαίνοντας έτσι μία από τις θετικές χρησιμότητες του διαδικτύου

 

Παιδιά Παίζουν με τον Αργαλειό Rainbow Loom

 

Το κιτ Rainbow Loom αποτελείται από ένα πλαστικό αργαλειό, ένα εργαλείο χειρός, λαστιχάκια και πλαστικά κλιπ (c-clips). Τα παιδιά χρησιμοποιούν τον πλαστικό αργαλειό και το εργαλείο χειρός για να πλέξουν τα λαστιχάκια, να τα ενώσουν με κλιπς και να δημιουργήσουν πολύχρωμα ελαστικά κοσμήματα ή αντικείμενα. Μπορούν να δημιουργήσουν βραχιολάκια, κολιέ, δακτυλίδια, φυλακτά, μπρελοκ ή ακόμα και φιγούρες των αγαπημένων τους ηρώων.

 

Rainbow Loom Πολύχρωμο Μονό ΒραχιόλιΔύο Rainbow Loom Πολύχρωμα ΒραχιόλιαRainbow Loom Πολύχρωμο Τριπλό Βραχιόλι


Στην συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες για την δημιουργία αρκετών διαφορετικών σχεδίων ενώ στο Youtube υπάρχουν οδηγίες σε μορφή video για πιο πολύπλοκα σχέδια.


Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Youtube πραγματοποιούνται περίπου ένα εκατομμύριο αναζητήσεις τον μήνα για τις λέξεις Rainbow Loom, μόνο από παιδιά που κατοικούν στις ΗΠΑ. Η κεντρική σελίδα της Rainbow Loom στο Youtube διαθέτει πάνω από 50 διαφορετικά σχέδια που μπορεί να δημιουργήσει κάποιος με το Rainbow Loom. Επιπλέον πολλοί fans ανεβάζουν βίντεο με τις δικές τους δημιουργίες  εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τα διαθέσιμα σχέδια που μπορεί κάποιος να φτιάξει.
Πολύ γρήγορα θα δείτε τα παιδιά σας να φτιάχνουν πολύπλοκες δημιουργίες για τα ίδια αλλά και για να τα μοιράζονται με τους φίλους τους.

Το Rainbow Loom αναδείχτηκε παιχνίδι της χρονιάς για το 2014 στις εξής κατηγορίες:

TOY OF THE YEAR

GIRL TOY OF THE YEAR

ACTIVITY TOY OF THE YEAR

SPECIALTY TOY OF THE YEAR

 

Rainbow Loom Βραχίολια σε Δίαφορα Σχέδια και Χρώματα


Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών (συνίσταται επίβλεψη ενηλίκου για παιδιά έως 8 ετών). Όλα τα προϊόντα της σειράς Rainbow Loom πληρούν τα πρότυπα Ασφάλειας Παιχνιδιών και διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις ώστε να πωλούνται στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης και  των ΗΠΑ (ελεύθερα από BPA, μόλυβδο και χρώμιο).

 

 Rainbow Loom Χρωματιστό ΒραχιόλιR0001
  • Από 4 εώς 6 Ετών Από 4 εώς 6 Ετών
  • Από 7 Ετών και Άνω Από 7 Ετών και Άνω
  • Αγόρι Αγόρι
  • Κορίτσι Κορίτσι
310
130
45
354

*****

An amazing toy the kids love it

*****

Το πήρα για τα κορίτσια μου και ο γιος μου δεν το έχει αφήσει από τα χέρια του... Καταπληκτικό

****

Το πήρα για το παιδί μου και παίζω και εγώ όλη την μέρα...

*****

Το πήρα για την κόρη μου και είναι με αυτό όλη μερα.

*****

Το πήραμε για την κόρη μας, και δεν το έχει αφήσει από τα χέρια της καταπληκτικό παιχνίδι

 

 

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing