Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Ο ανεμιστήρας arctic cooling F 12 Series PWM CO
Ο ανεμιστήρας arctic cooling F 12 Series PWM CO

arctic cooling F 12 Series PWM CO

ΚΩΔΙΚΟΣ: C01G0240057

9.00

900 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Ο ανεμιστήρας arctic cooling F 12 Series PWM CO είναι  υψηλής απόδοσης ανεμιστήρας. Φτιαγμένος για να λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, τα FPW MCO κρυώνουν το σύστημα του υπολογιστή σας ήσυχα. Ο ανεμιστήρας προωθεί το σήμα PWM από την CPU σε ολόκληρο το σύστημα εξαερισμού κουτιού. Χρησιμοποιεί ένα ιαπωνικό διπλό ρουλεμάν, ο ανεμιστήρας λειτουργεί με μειωμένη τριβή και κατά συνέπεια η διάρκεια ζωής του έχει επεκταθεί σημαντικά.

Ο κάθε ανεμιστήρας διαθέτει 4-pin socket δίνοντας σας την δυνατότητα να συνδέσετε τον ένα ανεμιστήρα με τον άλλον και παράλια με την τεχνολογία (pst)

Διαστάσεις προϊόντος (Μ x Π x Υ): 120 Lx 120 Wx 25 Hmm

Ταχύτητα ανεμιστήρα: 600 - 1350 RPM

Ροή αέρα: 74 CFM / 125.7 m3/h

Ρουλεμάν: Fluid Dynamic ρουλεμάν

Επίπεδο θορύβου: 0,5 Sone

Ρεύματος / τάσης: 0.24A / 12V

Καθαρό F8 Βάρος: 109 g

Περιορισμένη Εγγύηση: 6 χρόνια

 

Το καλώδιο του κάθε ανεμιστήρα Cooling F12 PWM PST CO 120MM διαθέτει και θηλυκή υποδοχή που σας δίνει την δυνατότητα να συνδέσετε περισσότερους από έναν ανεμιστήρα σε σειρά. Ο πρώτος από τους ανεμιστήρες συνδέεται μέσω του αρσενικού καλωδίου στην υποδοχή της motherboard και χάρη στο σύστημα PST, που αποτελεί πατέντα της Arctic, όλοι οι συνδεδεμένοι ανεμιστήρες μπορούν να λειτουργούν συγχρονισμένα με την ίδια εντολή από το λογισμικό της motherboard. Έτσι όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή οι ανεμιστήρες λειτουργούν σε χαμηλή απόδοση και όταν χρειαστεί αυξάνουν απόδοση ταυτόχρονα για καλύτερη και γρηγορότερη ψύξη του συστήματός σας. Ιδανική λειτουργία για συστήματα mining.

AFACO-120PC-GBA01
ARKTIC
Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing