Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
All-Star Guitar για iPad, iPhone, iPod Touch
All-Star Guitar για iPad, iPhone, iPod TouchAll-Star Guitar για iPad, iPhone, iPod Touch ΠλάγιαAll-Star Guitar για iPad, iPhone, iPod Touch με IpadAll-Star Guitar για iPad, iPhone, iPod Touch με  iPhoneAll-Star Guitar για iPad, iPhone, iPod Touch διάφορα Scins Χορδών σε iPad

All-Star Guitar για iPad, iPhone, iPod Touch

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0080065

75.00
9.38€ σε
8 άτοκες δόσεις

7500 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Κάποτε το να μάθει κάποιος να παίζει κιθάρα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε αφοσίωση αλλά και την βοήθεια από δάσκαλο ή έναν φίλο που ήξερε να παίζει.
Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς τώρα πια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ion Audio All-Star Guitar και να μάθετε να παίζετε κιθάρα μέσα σε λίγο καιρό.
Το All Star Guitar της Ion Audio είναι μια πλήρους μεγέθους ηλεκτρική κιθάρα που σε συνδυασμό με το iPad, iPhone ή iPod Touch σας μαθαίνει αρχικά να παίζετε κιθάρα διασκεδάζοντας και έπειτα εξελίσσει τις γνώσεις σας μαθαίνοντάς σας να παίζετε συνεχώς πιο δύσκολα τραγούδια.   
Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το iPad, iPhone ή iPod Touch σας στην ειδική υποδοχή που διαθέτει η κιθάρα και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή All-Star Guitar App. Έπειτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικονικές χορδές στην οθόνη του iPad, iPhone, iPod Touch καθώς και τις 14 γραμμές/τάστα από φωτιζόμενα πλήκτρα ώστε να μάθετε να παίζετε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.  Απλά ακολουθήστε με τα δάκτυλα σας τον φωτισμό LED στα πλήκτρα και σε λίγο καιρό θα είστε ο νέος Jimmy Hendrix.
Ακόμα το All Star Guitar App διαθέτει διαφορετικά εφέ τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να τροποποιήσετε τον ήχο που παράγει η κιθάρα και να ακούγεται με πιο κλασσικό ή πιο heavy metal ήχο, ανάλογα με τις μουσικές σας προτιμήσεις. 
Και για να μην περιορίζεστε σε ένα μόνο πρόγραμμα (App) το All Star Guitar της Ion Audio είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία μουσικών προγραμμάτων όπως το GarageBand, το Wallander Instruments WI Guitar και πολλά άλλα.
Καθώς είναι σίγουρο ότι σε λίγο καιρό δεν θα σταματάτε να παίζετε κιθάρα ακόμα και τις πιο ακατάλληλες ώρες το All Star Guitar εκτός από το ενσωματωμένο ηχείο που διαθέτει σας επιτρέπει να συνδέσετε τα ακουστικά σας στην συσκευή Apple και να εξασκηθείτε αθόρυβα. Με το ίδιο τρόπο μπορείτε να συνδέσετε το All Star Guitar και με ενισχυτή ή εξωτερικό ηχείο ώστε να κάνετε επίδειξη των δυνατοτήτων σας στους γείτονες.

Χαρακτηριστικά:
Ταστιέρα με φωτιζόμενα πλήκτρα που υποδεικνύουν που πρέπει να είναι τα δάκτυλα σας για να παίξετε κάθε νότα.
Διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο με δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του ήχου
Δυνατότητα σύνδεσης των ακουστικών στην συσκευή Apple ώστε να εξασκείστε αθόρυβα
Είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές για iPad, iPhone, iPod Touch όπως το GarageBand και WI Guitar.
Ασφαλής θέση για το iPad, iPhone ή iPod Touch σας
Διατίθεται με την εφαρμογή All-Star Guitar που περιλαμβάνει 10 δωρεάν τραγούδια για να εξασκείστε.
Δυνατότητα να κατεβάσετε επιπλέον τραγούδια για εξάσκηση
Παίξτε παράλληλα με τα τραγούδια σας από το iTunes Library
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες
Δυνατότητα επιλογής λειτουργίας ακουστικής ή ηλεκτρικής κιθάρας ή ακόμα και μπάσου.
Συμβατό με iPad, iPhone και iPod touch (4ης γενιάς)

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
All-Star Guitar
Ιμάντας για το All-Star Guitar
Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης
Αντάπτορας για χρήση με iPhone 4, iPhone 4S και iPod touch (4ης γενιάς)
4 μπαταρίες ΑΑ
 

  • Άνδρας Άνδρας
  • Γυναίκα Γυναίκα
Ion
540
400
80
2728

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing